MINERAL CARE – BRINGER DØDEHAVET TIL DEG

Dødehavet ligger på klodens laveste landbaserte punkt, ca. 420 meter under havnivået – og er en av verdens mest anerkjente naturlige kilder til helse og velvære. Dødehavet har en meget høy konsentrasjon av viktige salter og mineraler, med unike egenskaper for hud og kropp. Varmt, solrikt og tørt klima, ingen forurensing – samt tilgang på mineralrikt salt, leire og sjøvann gjør at millioner av pasienter med hudlidelser drar hit årlig.

Mineral Care er fremstilt av dødehavsmineraler, og er tilsatt essensielle oljer, marine algeekstrakter og vitaminkomplekser – viktig for ivaretakelse av huden. I Mineral Care seriene inngår bl.a. oljer/ekstrakter fra greentea, lavendel, oliven, avocado, aloevera, jojoba, mandel, nattlys, trollhassel, hvetekim, granateple, druekjerne, grapefrukt, patchouli, ylang ylang samt fruktsyrer og sheabutter. Selskapet som utvikler og produserer Mineral Care har 60 års erfaring fra kosmetikkbransjen. Mineral Care er sertifiserte originale dødehavsprodukter. Utvikling og produksjon iht. ISO/GMP-standarder.

Mineral Care tilfører huden fukt og stoffer man i dag vet den har behov for. Gjennom dette bevares fuktighetsbalansen; huden restitueres og holdes myk, elastisk og smidig. Vitaliserer huden, beskytter den og stimulerer metabolismen. Dette gjør at den fremstår frisk og fin, men ikke minst er dette viktige bidrag til å forhindre prematur hudaldring (redusere linjer og rynker, og utsette hudens aldringstegn).

Mineral Care omfatter også Bio Active Care, en unik serie for voksen hud – for å motvirke prematur hudaldring.

BAC

BBBINNOVATIV «ANTI-ALDRINGS» SERIE FRA INTERCOSMA LABORATORIENE (Mineral Care):

BIO ACTIVE CARE er en vitenskapelig basert serie for optimal behandling, utviklet for å bekjempe tidsslitasje og restituere huden – slik at den er bedre rustet for fremtiden. Bio Active Care er dermatologisk testet, og produktene inneholder de mest effektive komponentene som er benyttet i hudpleieserier. Produktene passer for alle hudtyper, men er særlig virkningsfulle for hud hvor tiden har satt sine spor – samt for å forebygge prematur hudaldring.

BIO ACTIVE CARE er basert på ARGIRELINE®REGU®AGE, NECTAPURE og LIPOGARD™  – en nyutviklet gruppe høyaktive virkestoffer som gir en enestående effekt gjennom å redusere spenninger i ansiktsmuskulaturen, og derved tydelig redusere ansiktslinjer og rynker. Huden tilføres fuktighetsbevarende, næringsrike og beskyttende stoffer som ivaretar elastikken. Produktene reduserer mørke ringer og poser under øynene ved å styrke underhudsvevet og motvirke UV-skader og betennelser. Kraftige antioksidanter og anti-aldringsingredienser stimulerer dannelsen av nye celler, strammer opp vev og styrker mikro(blod)sirkulasjonen.

mnm

nmn